TS Lokalvård
TopImage

Att jobba hos TS Lokalvård

TS Lokalvård erbjuder mer än bara en anställning. Vi erbjuder en gemenskap och delaktighet i hela företaget. Du kan till och med bli delägare, redan efter att du jobbat 1 år i företaget.

Vi försöker erbjuda alla som anställs en heltidstjänst och vi arbetar kontinuerligt med olika aktiviteter för att hela tiden underhålla hälsan och arbetsklimatet hos våra anställda.

Alla våra medarbetare arbetar under eget ansvar och har ett fritt och självständigt arbete. Arbetskläder och skor är fritt och erbjuds alla som arbetar hos oss.

Dina arbetstider har du oftast möjlighet att påverka själv. Tillsammans med kunden kommer du överens om vilka tider som är bäst för dig och den. Din lön sätts individuellt och vi har kollektivavtal hos Almega.

Personalen utbildas och fortbildas hela tiden då vi årligen inventerar vilka fortbildnings- och utbildningsbehov som finns bland personalen.

Vi söker för närvarande ingen ny personal. Vill du ändå skicka CV och personligt brev till oss kan du göra det på följande adress: info@tslokalvard.se

  Städområden
  Industristädning

  Industristädning

  Industrimiljö är TS inte främmande för.
  separering
  Fastighetsstädning

  Fastighetsstädning

  Trapphus, kontor och biutrymmen, vanliga städområden för TS.
  Låt oss berätta mer!
     
  Skicka